Actualitate

VIDEO - Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru mături electrice la un supermarket din Gherla

O coadă căreia abia dacă i se vedea capătul s-a format joi dimineaţa în faţa unui supermarket din Gherla. Oamenii s-au călcat în picioare şi s-au împins ca să prindă produsele la ofertă.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Gherlenii s-au aşezat la coadă pentru a cumpăra huse de maşini, adidaşi şi mături electrice, aflate la ofertă, scrie dejeanul.ro. Chiar dacă magazinul s-a deschis abia la ora 10.00, încă de la ora 8.00, oamenii stăteau la coadă. În momentul deschiderii porţilor, cumpărătorii s-au înghesuit la intrare, dând din coate şi împingându-se cu toate puterile, iar un om în vârstă a fost pur şi simplu călcat în picioare, lovindu-se la cap.

Unii dintre clienţii magazinului spun că imediat după ce s-au vazut în interior, “vânătorii” de reduceri şi-au umplut cărucioarele cu produsele aflate la ofertă, chiar dacă nu aveau nevoie de ele, iar mai apoi le-au abandonat printre rafturile magazinului.


Mulţi dintre cumpărători au aşteptat în zadar la coadă deoarece supermarketul a pus spre vânzare cantităţi mici din produsele aflate la ofertă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter