Actualitate

Trotuarele de pe strada Constanţa, transformate în locuri de parcare. VEZI ce spune Primăria

Stâlpişorii de pe strada Constanţa au dispărut, după lucrările de modernizare astfel că şoferii au transformat trotuarele în locuri de parcare, deşi parkingul din Piaţa Mihai Viteazu este mai tot timpul gol.

Strada Constanţa din centrul oraşului a fost modernizată, iar după această operaţiune Primăria Cluj-Napoca a "uitat" să monteze la loc stâlpişorii prin care era interzisă parcarea maşinilor pe trotuar. Astfel că şoferii nu au ezitat să transforme trotuarele în parcare, deşi există parkingul din Piaţa Mihai Viteazu la aproximativ 100 de metri distanţă. "Aş dori să ştiu dacă se mai montează înapoi stâlpişorii roşii pe strada Constanţa. Aţi asfaltat toată strada şi nu i-aţi mai montat la loc. Am un copil mic de 2 ani jumătate şi în fiecare zi, atât dimineaţa cât şi după masă am aceeaşi problemă: trebuie să merg cu el pe stradă, trotuarele fiind ocupate pe ambele părţi de maşini parcate până în zidul caselor. E normal, ca pieton, să nu am dreptul să circul pe trotuar şi să mă risc pe stradă cu copil mic?", scrie clujeanul Florin Chirilă, pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Clujenii sunt de părere că şoferii preferă să îşi lase maşinile pe trotuare din cauză că poliţiştii nu îi amendează pe cei care ocupă ilegal trotuarele. "Ruşine Primăriei pentru că tratează cu aşa lejeritate problema circulaţiei pietonilor şi a parcărilor ilegale pe trotuare. În zonă este şi un parking, mai mereu gol, dar lumea preferă să parcheze pe trotuare, pentru că se pare că nu păţeşte nimic! Am mai reclamat şi eu această problema din zonă. La una din sesizări mi s-a răspuns că s-au dat câteva zeci de avertismente. Deci nu e de mirare că la aşa atitudine laxă a Primăriei, situaţia din teren este cum este", spune, pe acelaşi site, un alt clujean.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca afirmă că stâlpişorii vor fi remontaţi pe strada Constanţa, în funcţie de condiţiile meteo.   
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter