Actualitate

Hoții ecologiști de la Rădăuți

Hoţii au furat 5000 euro dintr-o locuinţă din Rădăuţi, iar la plecare au stins luminile lăsate aprinse de proprietar.

Un rădăuţean a reclamat, miercuri, Poliţiei că i-a fost furată din casă suma de 5000 de euro când a fost plecat cu familia la biserică şi că şi-a dat seama că în casă a pătruns cineva după ce, la întoarcere, luminile din casă, lăsate aprinse, fuseseră stinse.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Rădăuţi, a sesizat, miercuri, prin 112 că hoţii au pătruns în casă, de unde au furat 5000 de euro.


Poliţiştii au stabilit că membrii familiei părţii vătămate au plecat cu autoturismul la o biserică din localitate, iar când s-au întors la domiciliu au observat că becurile ce le-au lăsat aprinse la plecare erau stinse.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că hoţii au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei, după care au forţat geamul rabatat de la beci şi au pătruns în locuinţă, de unde au sustras suma de 5.000 euro.


În acest caz a fost deschis un dosar pentru furt calificat şi se fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

abonare newsletter