Actualitate

VREMEA, mai caldă decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării şi în general frumoasă la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. În celelalte regiuni vor fi înnorări şi local se va semnala ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Pe arii restrânse, în special în partea de est a teritoriului, va ploua slab sau va burniţa şi vor fi condiţii de polei.

Joi, vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2...0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 10...12 grade în dealurile Banatului, iar cele minime se vor încadra între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate în Delta Dunării.

Vineri, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales la deal şi la munte, vremea va rămâne mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros în zona de munte şi va avea înnorări persistente în restul teritoriului, unde local se va semnala ceaţă asociată izolat cu burniţă. Pe arii restrânse va ploua slab în regiunile nord-vestice, iar în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini de peste 1800 m trecător vor fi posibile precipitaţii şi sub formă lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2...0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 12 grade în dealurile Banatului, iar cele minime vor avea valori de la -10 grade în depresiuni până la 5 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Ultimele Stiri
abonare newsletter