Actualitate

Poliţiştii clujeni au scos în trafic, pentru a doua zi consecutiv, toate radarele din dotare

În 29 decembrie, poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

„Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Poliţiştii rutieri au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 178 sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.720 lei. Au fost aplicate 70 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză, 76 pentru alte abateri la regimul rutier şi 32 la alte acte normative.


De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Reamintim faptul că pe data de 28 decembrie poliţiştii rutieri au constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 173 sancţiuni contravenţionale.


„Au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză, trei pentru depăşire neregulamentară, o sancţiune pentru consum de alcool, 58 pentru alte abateri la regimul rutier şi opt la alte acte normative. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut nouă permise de conducere - trei dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză - şi au retras două certificate de înmatriculare”, declara în urmă cu o zi Adriana Vornicu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter