Actualitate

Spectacole de final de an la Teatrul Maghiar de Stat Cluj

În ultimele zile ale lunii decembrie Teatrul Maghiar de Stat Cluj vă aşteaptă la teatru cu un program variat de spectacole.

Sâmbătă, 28 decembrie de la ora 19.00, în Sala Mare (format studio) se va juca spectacolul "Unchiul Vania" în regia lui Andrei Şerban. Spectacolul care se află în repertoriul teatrului deja de şapte stagiuni poate fi văzut într-o nouă distribuţie: rolul principal este interpretat de Gábor Viola, iar rolul Soniei de Csilla Albert.

Duminică, 29 decembrie de la ora 20.00, în spaţiul studio de pe scena Sălii Mari va fi în program cea mai recentă producţie a Teatrului Maghiar de Stat: piesa suprarealistă "Victor sau copiii la putere" de Roger Vitrac în regia lui Silviu Purcărete.


Pe data de 30 decembrie de la ora 19.00, actorii teatrului clujean îşi iau rămas bun de la anul 2013 cu comedia "Nu pot trăi fără muzică" de Zsigmond Móricz. Regizorul spectacolului este András Hatházi.

În noul an Teatrul Maghiar de Stat Cluj îi aşteaptă pe spectatorii în data de 5 ianuarie, ora 19.00, când se va juca în Sala Studio spectacolul "Hedda Gabler" de Henrik Ibsen, în regia lui Andrei Şerban.


Biletele pot fi achiziţionate zilnic între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30 la casa de bilete a teatrului şi online pe www.biletmaster.ro

Toate spectacolele beneficiază de traducere în limba română.

Ultimele Stiri
abonare newsletter