Actualitate

Divorţurile anului 2013, în România. Cuplurile care au ţinut prima pagină a ziarelor

2013 a fost şi anul divorţurilor celebre în România. Milionari români şi vedete autohtone au decis să pună capăt, pe cale amiabilă sau cu scandal, căsniciilor de mai mulţi ani.

Potrivit realitatea.net, un divorţ care a ţinut prima pagina a ziarelor încă de la începutul anului a fost cel dintre fosta zână a surprizelor şi Ştefan Bănică Junior. Andreea Marin şi Bănică Junior au anunţat pe Facebook, în luna ianuarie, că pun punct căsniciei de şapte ani.

Anunţul a fost făcut de cei doi imediat după ce s-au urcat în acelaşi avion pentru a pleca în vacanţă cu fata lor, Violeta.


Dinu Patriciu i-a cerut soţiei sale divorţul chiar de Ziua Indrăgostiţilor. Milionarul le-a spus judecătorilor că pentru cea care i-a stat alături 20 de ani au contat doar banii săi. Averea lui Patriciu este estimată la peste 190 milioane de euro.

Un alt milionar de top a ales calea amiabilă pentru a pune capăt căsniciei. Ioan Niculae este în plin proces de divorţ de soţia sa, Domniţa. Niculae este cel mai bogat român, cu o avere parcă neatinsă de criza economică, de 1,1 miliarde de dolari.


La rândul lor, Elena Udrea şi Dorin Cocoş au decis să incheie, în cei mai agreabili termeni, o căsnicie ce dura de zece ani. Divorţul a fost legalizat discret, la notariat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter