monitorulcj.ro Menu
Actualitate

FOTO Cum petrec politicienii Crăciunul

Politicienii români au ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie şi au transmis mesaje prin intermediul reţelelor de socializare.

Preşedintele Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe pe nepoata sa, Sofia Anais, alături de urarea ”Crăciun fericit tuturor copiilor şi părinţilor lor!”.

Preşedintele şi nepoata sa se află în faţa unui brad împodobit, iar micuţa poartă un costum de Moş Crăciun. Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, petrec sărbătorile de Crăciun în staţiunea Predeal. "Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră!", se spune în mesajul de Crăciun , postat marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.


Şi europarlamentarul Elena Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fiica sa în faţa bradului împodobit, fetiţa fiind de asemenea îmbrăcată într-un costum specific Crăciunului. "Avem un Crăciun însorit şi sper să aveţi parte cu toţii de soare şi în suflet, şi în case! Vă doresc să vă bucuraţi în aceste zile de cei pe care îi iubiţi, de lucrurile simple, dar atât de frumoase şi să vă încărcaţi cu energie pentru anul ce va veni. Sărbători fericite!", a scris Elena.

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook  două fotografii alături de familie, urând românilor ”Crăciun Fericit tuturor! Şi multumesc celor care ne-au transmis felicitări şi urări ( nu am putut să răspund direct pt că Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!”.


Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de bradul împodobit şi de finuţa sa, Sonia Elena: "Astăzi de dimineaţă, am primit acasă vizita Prinţesei Sonia Elena. Acum sunt convinsă că Moşul va ajunge mai repede la Pomul de Crăciun". Udrea își serbează astăzi și ziua de naștere. Deputatul a împlinit 40 de ani.