Actualitate

Încă un furt din autoturism pe strada Cardinal Iuliu Hossu. De această dată hoții au fost prinși!

Polițiștii clujeni au prins sâmbătă noaptea doi tineri care în aceeași zi spărseseră o mașină pe strada Cardinal Iuliu Hossu, o stradă din municipiu despre care Monitorul de Cluj a atras în repetate rânduri atenția clujenilor că au loc frecvent furturi.

În 20.12.2013, ora 23:00, poliţiştii din cadrul Sectiei  1 Poliţie au prins în flagrant 2 tineri în vârstă de 21, respectiv 23 ani care, în intervalul orar 19:00-21:00, au sustras dintr-un autoturism, parcat pe strada Cardinal Iuliu Hossu din Cluj-Napoca, o tabletă, un telefon mobil şi mai multe tichete de masă.

Polițiștii au început urmărirea penală a celor doi, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat”, iar faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 24 ore, fiind depuşi în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.


În 21.12.2013, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă,  iar Judecătoria Cluj-Napoca a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 29 zile.

Monitorul de Cluj a atras atenția clujenilor în repetate rânduri că strada Cardinal Iuliu Hossu este una dintre preferatele hoților din autoturisme. “În lunile octombrie și noiembrie, pe această stradă au fost comise 11 furturi din autoturisme, motiv pentru care strada a fost inclusă în itinerariul de patrulare al polițiștilor”, a declarat la acea dată pentru Monitorul de Cluj Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.  


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter