Actualitate

UPDATE: ACCIDENT RUTIER cu un MICROBUZ lângă Gârbău: Şoferul a ADORMIT LA VOLAN şi a intrat într-un gard

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz s-a produs în această dimineată la intersesectia DN1 60 cu drumul către localitatea Gârbău.

UPDATE 9.30: Şofeul a adormit la volan

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul. Accidentul s-a soldat cu 7 victime rănite uşor iar la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe ale SMURD

"Am fost anunţaţi în jurul ore 4.00 de producerea unui accident la intersesectia DN1 60 şi drumul care duce spre localitatea Gârbău. Din informaţiile primite de la colegii mei, 7 persoane au fost rănite şi au solicitat asistenţă medicală. În urma solicitări, la faţa locului au ajuns două ambulanţe de la UPU şi două echipaje ale SMURD care au oferit îngrijire medicală la faţa locului. Ambulanţele nu au transportat nicio persoană la UPU", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Potrivit IPJ Cluj vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului care a adormit la volan şi a intrat într-un gard metalic al unei societăţi comerciale.

"Poliţia a fost sesizată la or 3.48 de producerea unui accident pe DN1 60 la, kilometrul 50 între localităţiile Căpuşu Mare şi Gârbău. Conducătorul unui micrbuz ce circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca, din cauza oboselii, a adormit la volan şi a părăsit carosabilul pe paretea stângă a sensului de mers intrând întrun gard al unei societăţi comerciale. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 8 persoane dintre care două au suferit răni mai grave iar  celelate 6 au fost doar rănite uşor. Toate persoanele au fost rransportate la UPU", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.


Potrivit aceleiaşi surse, soferul care a produs accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter