Actualitate

Şofer beat, arestat de poliţiştii clujeni după ce a provocat un accident rutier

Poliţiştii clujeni au arestat, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, care a condus sub influența acoolului provocând un accident rutier.

Accidentul s-a produs joi, 19 decembrie 2013. Bărbatul de 46 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Godeanu din Cluj - Napoca, ajuns la intersecţie cu strada Bistriţei, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier  ”cedează trecerea”  şi a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, bărbatul a fost testat de către poliţiştii clujeni cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la UPU Cluj pentru recoltarea probelor biologice. De asemnea, pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal pentu săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”  şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter