Actualitate

Acoperişul unui teatru din centrul Londrei s-a prăbuşit în timpul unui spectacol - FOTO

Acoperişul teatrului Apollo, situat în centrul Londrei, s-a prăbuşit joi seara în timpul unui spectacol, în timp în interiorul teatrului erau peste 700 de oameni.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă din Londra, au fost rănite cel puţin 81 de persoane, însă poliţia a estimat numărul celor răniţi la 76. În total, 51 de persoane au fost transportate la spital, însă fără a avea răni grave.

"Noi am fost sunaţi în jurul orei 20.15 GMT (22.15, ora României) de la Appolo Theatre, cu privire la prăbuşirea acoperişului în timpul unui spectacol", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Scotland Yard, scrie Mediafax.


Pompieri au anunţat că asupra spectatorilor s-a prăbuşit un balcon, însă mai mulţi martori, citaţi de BBC au relatat în reţele de socializare că au văzut părţi ale acoperişului, căzute peste spectatori.

"În teatru era un haos total, a fost îngrozitor, oribil", a afirmat pentru postul de televiziune Sky News Martin Bostock, care a fost rănit la cap de dărâmături.


Teatrul, construit în 1901, numără 775 de locuri pe patru nivele. Acoperişul s-a prăbuşit în timpul spectacolului "The Curious Incident Of The Dog in the Night-time", montat în Londra începând din august 2012. Iniţial, acest spectacol avea loc la Teatrul Naţional din Londra, însă în martie 2013 el fost transferat la Apollo.

Un purtător de cuvânt al companiei Nimax Theatres, care deţine teatrul Apollo, descrie acest accident ca fiind "şocant şi tulburător", adăugând că a fost iniţiată o investigaţie pentru a stabili cauzele care au dus la prăbuşirea acoperişului.

Etichete: londra
Ultimele Stiri
abonare newsletter