Actualitate

GALERIE FOTO: Eveniment caritabil “Pace si Iubire” la Muzeul Etnografic

Într-o atmosferă minunată de Crăciun, o mână de artişti şi prieteni s-au reunite, în data de 18 decembrie 2013, la Muzeul Etnografic, în "Pace si Iubire" pentru a-i dărui sprijinul şi încrederea de la lupta lui Adrian Florin Ladar, un bărbat care suferă de o tumoră cancerigenă şi Parkinson.

Evenimentul caritabil a fost organizat pentru Adrian Florin Ladăr, în vârstă de 45 de ani, care a fost diagnosticat cu o tumoră cancerigenă şi Parkinson, în urmă cu 3 luni. Adrian are doi copii în vârstă de 7 şi 4 ani.

La eveniment au participat aproximativ 120 persoane iar prin vânzarea biletelor şi a donaţiilor adunate, s-a reuşit strângerea de fonduri ce vor acoperi 2 luni de tratament pentru bolnavul Adrian Florin Ladar.


 Artiştii care au concertat în cadrul evenimentului au fost:  contratenorul Alin Dan Rusu, prim-solista Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca,  Veronica Fizeşan, prim-solista Oerei Maghiare din Cluj , Eva Jordan si prim dirijor-pianist al Operei Maghiare, Katalin Incze.

 În cadrul evenimentului alte două tinere talente în artă şi-au expus creaţile pentru acest caz caritabil: pictorita Amelia Prostean si designerul clujean Veronica Frisan.


Din zona medicală clujeană a fost prezent la eveniment şi dr. Dan Nicolau, care a vorbit despre puterea pe care trebuie s-o deţină bolnavii pentru a învinge o boală de cancer şi despre încrederea pe care trebuie sa o manifeste în cadrele medicale specializate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter