Actualitate

Patru furturi din autoturisme într-o singură zi

Patru furturi din autoturisme au avut loc miercuri pe mai multe străzi din municipiul Cluj-Napoca și în Câmpia Turzii.

Un bărbat de 32 ani a sesizat Secția 1 Poliție despre faptul că miercuri seară, persoane necunoscute, prin spargerea geamului de la portiera dreapta față, au pătruns în autoturismul său parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca, iar din interior au sustras o geantă care conținea un laptop și acte personale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 lei.

Tot miercuri seară, un autoturism parcat pe strada Cardinal Iuliu Hossu a fost spart, iar din interior hoții au furat o geantă care conținea instrumente stomatologice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei.


Un alt clujean a rămas miercuri fără oglinda de la mașină, după ce i-au fost furată  prin demontare sticla oglinzii dreapta a autoturismului, parcat pe strada  Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 lei.

Miercuri dimineață o femeie de 27 ani a sesizat Poliţia municipiului Câmpia Turzii despre faptul că, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de închidere al portierei, i-au sustras din autoturismul parcat pe strada Griviţei din Câmpia-Turzii, o geantă în care se afla un laptop şi trei încărcătoare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.


În toate cele patru cazuri poliţiştii  efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter