monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO: Trupa americană Thirty Seconds To Mars vine pentru prima dată în România, pe 4 iulie 2014

Trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima dată în România, pe 4 iulie 2014, pentru a susţine un show exploziv în aer liber, la Romexpo în Capitală, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Thirty Seconds To Mars, alcătuită din Jared Leto (voce/ chitară), Shannon Leto (tobe) şi Tomo Miličević (chitară/ clape), şi-a consolidat reputaţia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album al ei, "Love Lust Faith + Dreams", şi în Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

"Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars şi suntem extrem de încântaţi să revenim pe acest continent, pentru o nouă aventură", a spus Jared Leto. "Călătoria noastră în jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare şi mai provocator turneu de până acum", a completat acesta.


Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare miercuri şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, "Love Lust Faith + Dreams" - albumul ce dă şi numele turneului - a înregistrat un succes masiv în întreaga lume, clasându-se pe locul al cincilea în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elveţia şi Polonia şi pe locul al şaselea în SUA şi Canada.


Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars - "This is War" - a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând în Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe şase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de personae, care au ramas fără suflare, eveniment dupa eveniment.

În ceea ce priveşte concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: "Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album «Love Lust Faith + Dreams», cât şi de pe "This is War", "A Beautiful Lie" şi "Welcome To the Universe".


Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production şi D&D East Entertainment.