Actualitate

O prostituată infectată cu HIV produce panică în Cluj și București

O prostituată de 26 de ani din Cluj-Napoca, care a întreţinut relaţii sexuale cu politicieni şi oameni de afaceri din Cluj şi Bucureşti, a aflat săptămâna trecută că are HIV.

În ultimii patru ani, tânăra a fost prostituată de lux şi a întreţinut relaţii sexuale cu politicieni şi oameni de afaceri, atât din Cluj, cât şi din Bucureşti. De curând, aceasta a aflat că are HIV.

Tânăra a spus că nu a făcut sex protejat în toate situaţiile și că unele dintre relaţii s-au consumat într-un hotel din Bucureşti frecventat de demnitari. “Nu m-am protejat de fiecare dată pentru unora nu le plăcea cu prezervativ şi nici nu m-am gândit că aş putea contacta vre-un virus de la o persoană care e publică, majoritatea cu familii şi aparent curaţi. Am H.I.V. şi e posibil ca şi cei cu care m-am culcat să fi luat boala. Eu plătesc deja pentru greşeala mea. M-am izolat în casa şi nu am mai ieşit de când am primit rezultatul. (...) O să merg la doctori să văd cum pot ţine situaţia sub control, atât pot să spun,” a declarat femeia, potrivit newscluj.wordpress.com
Fata a spus că acum nu poate lua legătura cu foştii ei clienţi, pentru că în urmă cu două luni i-a fost furat telefonul mobil şi nici nu vrea să facă numele lor publice.


 

abonare newsletter