Actualitate

Grup infracţional de femei care se prostituau şi furau banii clienţilor, destructurat în Capitală

Un grup infracţional format din mai multe femei cu vârste cuprinse între 17 şi 40 de ani, suspectate de prostituţie şi furturi comise asupra clienţilor, a fost destructurat de Poliţia Capitalei, informează un comunicat al instituţiei.

În cursul dimineţii, poliţiştii Capitalei de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 1 şi ai Secţiilor 1 - 5 Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Poliţia Capitalei, au efectuat opt percheziţii în Bucureşti, la domiciliile membrilor unui grup infracţional specializat în fapte de prostituţie - proxenetism şi furt.

Activitatea grupului a fost documentată în perioada iulie - decembrie 2013, de poliţiştii Capitalei, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.


În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat mai multe femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 40 de ani, dintre care o parte ar fi practicat prostituţia în mai multe apartamente din Sectorul 1, puse la dispoziţie de celelalte membre ale grupării pentru diverse sume de bani.

Poliţiştii bucureşteni au mai reţinut în sarcina suspectelor faptul că, în timp ce unele dintre ele întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, celelalte sustrăgeau bani şi alte bunuri din hainele lăsate de aceştia pe scaune sau cuiere.


Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, prostituţie şi furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter