Actualitate

ZEBRA MORȚII: Încă un accident pe aceeași trecere de pietoni de pe Frunzișului - Un bărbat şi un copil, LUAȚI ÎN PLIN de o mașină!

Un bărbat și un copil au fost loviți ieri pe trecerea de pietoni de pe strada Frunzișului. În urmă cu mai puțin de două luni, pe aceeași "zebră", o tânără a fost accidentată grav. Monitorul de Cluj a solicitat și atunci luarea unor măsuri în această zonă intens circulată.

Ieri seară, o clujeancă de 47 ani în timp ce conducea  autoturismul pe strada Frunzişului din Cluj-Napoca, la trecerea pentru pietoni a suprins şi accidentat grav un bărbat de 41 ani şi uşor un minor de 6 ani, care erau angajaţi regulametar în traversarea străzii pe trecere de pietoni.

Poliţiştii  au stabilit faptul că vinovat principal de producerea accidentului ar putea fi conducătoarea auto, care a încălcat regula de circulaţie privind “neacordarea de prioritate pietonilor“. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


În urmă mai puțin de două luni,  pe aceeași trecere de pietoni, o tânără de 16 ani a fost luată în plin de o mașină.

Monitorul de Cluj a semnalat pericolul la care se expun pietonii care vor să traverseze pe această trecere de pietoni și a solicitat IPJ Cluj amplasarea radarelor în această zonă deoarece se circulă cu o viteză mult prea mare.


Întrebați ce măsuri se vor luat pentru a evita astfel de accidente, reprezentanul IPJ Cluj, Adriana Vornicu, a declarat: "Se cunoaște problema în legătură cu această trecere de pietoni și se vor căuta soluțiile cele mai bune pentru a reduce numărul de accidente de pe strada Frunzișului".

Ultimele Stiri
abonare newsletter