Actualitate

Poliția și Salvamontul, în alertă după dispariția unui clujean!

Un clujean este dat dispărut de 24 de ore, după ce căminul de vârstnici Casa Betsaida a constatat lipsa lui. Salvamontul și Poliția locală îl caută încă de ieri, prin pădurile din zona Faget-Salicea.

Un clujean de la un centru de vârstnici a dispărut! Un clujean de la un centru de vârstnici a dispărut!

Asociaţiei Casa Betsaida a constatat ieri dispariţia d-lui Stelian Budean, în vârstă de 42 de ani, în jurul orei 13.00. La ora 18.00 a fost solicitat și ajutorul Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania (CST), care au pornit în căutarea clueanului cu 5 câini special antrenaţi şi 15 voluntari în zonă.

În jurul orei 19.20 a fost alertat Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Cluj (SPJSSCj) şi Jandarmeria Cluj (JC). O echipă de 20 de salvamontişti (angajaţi şi voluntari) s-a deplasat în zonă şi au instalat un punct de comandă. Căutările au continuat până la ora 3.45 dimineaţa, moment în care au fost  întrerupte pentru a fi reluate dimineaţa pe lumină.


În această dimineaţă căutările au fost reluate de către CST şi SPJSSCj, noul punct de comandă fiind instalat la sediul primăriei Ciurila.
Persoana căutată are 1,8m înălţime, 75 kg, păr satin, ochi căprui, păr scurt, este îmbrăcată în blugi albaştri, bluză de trening vernil cu dungi portocalii pe mâneci, căciulă neagră, adidaşi, răspunde la numele de Stelica. Rugăm persoanele care reuşesc să-l identifice să sune imediat la 112.

Ultimele Stiri
abonare newsletter