Actualitate

Hoţii au dat iama în Cluj-Napoca

Mai multe infracţiuni au avut loc, luni, 09 decembrie 2013, în Cluj-Napoca. Poliţiştii clujenii fost anunţaţi de mai multe furturi printre care unul de bijuterii, un furt de bani, unul de motorină, un furt din maşină precum şi unul de telefoane.

Hoţii au dat iama în Cluj-Napoca Hoţii au dat iama în Cluj-Napoca

Luni, 09 decembrie 2013, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul 112,  despre faptul că,  în intervalul orar 12.00-18.30, persoane necunoscute, au sărit gardul unei curţi și au pătruns într-o locuință situată pe str. Sputnik, de unde au furat o cutie în care se aflau bijuterii din aur și argint.

De asemenea, tot luni, Secţia 2  de Poliţie a fost sesizată despre faptul că în intervalul orar 13.30-15.30, persoane necunoscute au furat suma de 1.300 lei din vestiarul unui amfiteatru.


Aceeaşi secţie de poliţie a fost sesizată, prin plângere şi despre faptul că în jurul orei 13.30, două persoane necunoscute au acostat un minor de 17 ani în timp ce se afla în staţia Piaţa Mărăşti şi cerându-i să îi însoţească în spatele Pieţei Mărăşti, unul dintre aceştia i-a sustras din buzunarul hainei fără a fi violent, un telefon mobil după care au plecat în direcţia str. Dorobanţilor. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 150 lei.

Şi poliţiştii Secţiei 4 au avut bătăi de cap cu hoţii, luni. Aceşti au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 08 spre 09 decembrie 2013, în intervalul orar 22:00-10:00, persoane necunoscute au forțat portiera stângă față a unui autoturism care se afla parcat pe str. Peana din Cluj-Napoca,  din care au sustras mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de 1.300 lei.


Poliţiştii acceleiaşi secţii au fost sesizaţi şi despre faptul că, tot în noaptea de 08 spre 09 decembrie 2013, între orele 22:00-06:00, persoane necunoscute, prin forțarea bușonului de la rezervor, furat din rezervorul unui autotractor, care se afla parcat pe str. Colinei din Cluj-Napoca, cantitatea de aproximativ 300 litri motorină, prejudiciul cauzat fiind de 1.800 lei.

În cazul tuturor futurilor de mai sus, poliţiştii clujeni  efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerea lor la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

abonare newsletter