Actualitate

PMP și Forța Civică au comemorat 1 AN DE ȚEPE USL

Mișcarea Populară și Forța Civică au organizat luni seara la Cluj-Napoca un protest față de guvernarea USL, la un an de la alegerile parlamentare.

Adrian Papahagi, liderul PMP Adrian Papahagi, liderul PMP

Aproximativ 50 de persoane s-au strâns luni seara la monumentul Memorandiștilor de pe Eroilor, unde au strigat lozinci împotriva guvernării Ponta precum: "Jos guvernul mafiot!", "Victor Ponta pentru noi este un Pițurcă doi!" sau "Ce idee fastă, taxa pe nevastă!".

Protestatarii au mărșăluit apoi pe bulevardul Eroilor, iar organizatorii manifestării au împărțit fluturași pe care scria: Comemorare. 09.12.2012-09.12.2013 - UN AN DE ȚEPE USL. Pe verso-ul fluturașului erau trecute promisiunile USL-ului și realizările făcute.


De exemplu: "Au promis investiții de 10 miliarde de euro în patru ani, însă au realizat investiții cu 36% mai puțin"; "Au promis un milion de noi locuri de muncă, dar au realizat 50.000 de noi șomeri".

Liderii celor două formațiuni politice, Adrian Papahagi și Gabriela Leș au subliniat “rateurile “ USL și au acuzat “degringolada și golăneala națională”. “Este un an pierdut pentru România, îngropat de Victor Ponta și guvernarea USL. S-a ratat Schengen, s-a ratat regionalizarea, s-au ratat marile proiecte, marile privatizări, reforma Constituţiei, reforma în sănătate, toate acestea deşi cei din USL au o majoritate zdrobitoare“, a declarat Adrian Papahagi, vicepreşedintele PMP.

Ultimele Stiri
abonare newsletter