Actualitate

Ajutoare alimentare pentru 130 de familii din Apuseni. VEZI unde se pot face donaţii

130 de familii din Munţii Apuseni, aflate în situaţii dificile, vor primi pachete cu alimente de bază, rechizite şi dulciuri. De asemenea, vor fi pregătite şi 50 de cadouri pentru copii. Acţiunea este derulată de Asociaţia CERT - Transilvania.

sursa foto: facebook.com/cert.transilvania sursa foto: facebook.com/cert.transilvania

Pachetele cu ajutoare şi cadourile pentru copii vor fi pregătite duminică, de la ora 16.00, în incinta Polus Center, unde pe parcursul întregii zile clujenii pot face donaţii în cadrul Acţiunii Umanitare de Crăciun a Asociaţiei CERT - Transilvania, Detaşamentul de intervenţie în caz de dezastre. Cei interesaţi au putut face donaţii şi vineri, dar şi sâmbătă, la standul asociaţiei din centrul comercial.
Pachetele conţin alimente de bază, zahăr, ulei, faină, paste,orez dar şi dulciuri, rechizite şi jucării, toate obţinute din donaţii şi vor ajunge la 130 de familii din Munţii Apuseni, aflate în situaţii dificile.  
În campania din acest an s-a implicat şi deputatul Elena Uioreanu care va dona un televizor pentru o familie care a fost ajutată de CERT - Transilvania să aibă curent electric.
Pentru a ajunge cu ajutoarele la familiile din Apuseni, în zone greu accesibile, membrii asociaţiei vor folosi maşini 4x4. Acţiuni de ajutorare a persoanelor din această zonă au fost realizate şi în trecut de asociaţia CERT - TRansilvania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter