Actualitate

Amfetamine, cannabis și hașiș, “prada” polițiștilor clujeni în urma unor percheziții

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

Amfetamine, cannabis și hașiș, “prada” polițiștilor clujeni în urma unor percheziții Amfetamine, cannabis și hașiș, “prada” polițiștilor clujeni în urma unor percheziții

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat ieri şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în comiterea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite substanţe, susceptibile a fi droguri, respectiv 69 comprimate “amfetamine”, 15 grame de haşiş şi 4 grame de cannabis.


În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. a reieşit faptul că 10 tineri, dintre care 2 minori, ar fi comercializat, pe raza municipiului Cluj-Napoca droguri de risc şi mare risc, respectiv haşiş, cannabis, amfetamine-ecstasy.

În urma probatoriului administrat în cauză, patru suspecţi au fost arestaţi preventiv, pentru 29 zile, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea, iar cinci sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consumul propriu.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter