Actualitate

120 de pachete pentru vârstnici și preșcolari au fost dăruite de Compania de Apă Arieș

Moș Nicolae de la Compania de Apă Arieș (CAA) a ajuns și la căminul de bătrâni și grădinița socială din Turda, astăzi la orele amiezii.

Activitatea de distribuție a cadourilor a început de la ora 12, printre solii Moșului, aflându-se și directorul general al companiei de apă, Cristian Matei. Pachetele au avut ca destinatari, 26 de copii proveniți din familii cu o situație materială precară, dar și la 90 de persoane vârstnice găzduite de centrul amintit.

Matei a vizitat personal fiecare bunic ce aștepta cu sufletul la gură cadourile oferite de Compania de Apă Arieș (CAA), mulți dintre ei mărturisind că nu mai au pe nimeni, sau că aparținătorii îi vizitează din ce în ce mai rar, astfel că gestul reprezentanților societății a venit ca o mană cerească.


Și prichindeii de la grădinița socială s-au bucurat nespus de darurile primite, aceștia au răsăplătit cu un mic program artistic mesagerii moșului și au oferit și câte o felicitare confecționată de ei.

"Nu suntem la prima întâlnire cu aceste persoane care au probleme financiare și familiale, eu personal vin destul de des și consider că merită o clipă de fericire, să le dăm puțin din binele nostru pentru ca să aibă și ei revelația serii de Moș Nicolae. Consider că toată lumea ar trebui să facă acest lucru să dea puțin din ceea ce au pentru familiile nevoiașe....cei care sunt născuți cu diverse dizabilități, cred că merită respectul și ajutorul din partea celorlalți care sunt sănătoși, nu trebuie să uităm niciodată că toți vom ajunge la această vârstă, cred că este bine ca în momentele noastre de meditație să ne aducem aminte de acești oameni și să încercăm să-i facem fericiți", declară Cristian Matei, vizibil emoționat.

abonare newsletter