Actualitate

UPDATE: Clujeancă, OMORÂTĂ CU CRUZIME în propria casă

Poliţiştii clujeni au declanşat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 58 de ani din comuna Pălatca, judeţul Cluj, a fost găsită, miercuri, moartă în locuinţa ei, care fusese răvăşită, anchetatorii descoperind pe corpul victimei urme de violenţă, produse cu "un obiect tăietor-înţepător".

UPDATE:

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti în cazul femeii de 58 ani găsită decedată în locuinţă pe raza comunei Pălatca, a fost identificat  A. Constantin, de 32 ani, din comuna Gioseni, judeţul Bacău suspect de săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca la data de 05.12.2013 să fie prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă.


 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Pălatca, judeţul Cluj, despre faptul că, în jurul orei 12:30, întorcându-se acasă, şi-a găsit soţia decedată în interiorul locuinţei, care prezenta urme de răvăşire.


La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi de la structurile subordonate, coordonaţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Poliţiştii au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, iar în urma primelor verificări efectuate în prezenţa medicului legist pe corpul acesteia au fost descoperite mai multe urme de violenţă, posibil produse cu un obiect tăietor-înţepător.


Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

"În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea acesteia", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.


Principalul suspect în cazul crimei a fost prins după câteva ore la intrarea în Dej.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat care îi ajuta pe cei doi soţi prin gospodărie. Cum nu reuşeau să dea de el, autorităţile au instituit filtre în tot judeţul Cluj. Suspectul a fost prins după câteva ore la intrarea în Dej. El se afla într-un taximetru şi se îndrepta spre Bacău, localitatea natala. În momentul în care a fost reţinut, suspectul avea asupra lui 340 milioane.


Potrivit dejeanul.ro, suspectul a intrat peste femeie în casa, a bătut-o, a înjunghiat-o, după care i-a furat banii primiti ca subventie pentru ferma de oi. La plecare a deschis robinetul unei butelii pentru a fi sigur că femeia va muri. După ce s-a plimbat prin Gherla şi a făcut mai multe cumpărături, criminalul a luat un taxi şi a pornit spre Bacău. La intrarea în Dej, un filtru al politiei a oprit maşina în trafic, iar politiştii l-a dus la sediul IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter