Actualitate

FOTO - Ce face Papa Francisc în timpul nopţii?

Presa internațională a vehiculat, recent, o ipoteză uimitoare potrivit căreiea Suveranul Pontif ar pleca noaptea pe străzile din Roma, pentru a da de pomană oamenilor fără adăpost.

Primele informații au apărut odată cu interviul acordat de arhiepiscopul Konrad Krajewski, în care a vorbit şi despre programul nocturn al Papei Francis. "De fiecare dată când îi spun Suveranului Pontif că ies în oraș în seara asta, există riscul ca el să mă însoțească", declara în interviul respectiv arhiepiscopul.

Potrivit ZFR.ro, zvonurile privind incursiunile Papei Francis printre oamenii fără adăpost din Roma au fost confirmate, pentru Huffington Post, de surse oficiale de la Roma.  "Garda Elvețiană (care asigură paza la Vatican - n.r.) a confirmat ieșirile nocturne ale Papei, care se îmbracă în haine obișnuite de preot și se întâlnește cu bărbați și femei care locuiesc pe stradă", a declarat sursa citată.


Pe de altă parte, și pe vremea când era doar cardinalul Jorje Bergoglio, actualul Suveran Pontif era celebru pentru timpul pe care îl petrecea alături de persoanele fără adăpost, arătându-le astfel că sunt iubiți, mai scrie sursa citată.

Etichete: roma papa francisc
Ultimele Stiri
abonare newsletter