Actualitate

Oamenii străzii, duşi cu forţa la adăpostul de noapte. VEZI ce zone din oraş preferă!

25 de persoane fără adăpost au fost găsite, luna aceasta, de poliţiştii locali pe străzile din Cluj-Napoca şi conduşi la azilul de noapte.

Poliţiştii locali au realizat marţi seara o acţiune pentru depistarea persoanelor fără adăpost din Cluj-Napoca. Potrivit Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei, au fost identificate 13 persoane fără adăpost în următoarele zone: pieţele Mihai Viteazu, Unirii, Mărăşti, pe străzile I. Bob, Răsăritului, Universităţii, B-dul 21 Decembrie 1989 şi Eroilor. Persoanele respective au fost legitimate şi transportate la Azilul de noapte Ruchama, de pe strada Oaşului nr. 298, unde au primit câte o masă caldă.
Inspectorii Primăriei au depistat în această lună în total 25 de persoane fără adăpost în Cluj-Napoca. Acestea au fost conduse la Azilul de noapte Ruchama şi predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă socială. "Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în această perioadă, poliţiştii locali vor organiza periodic, acţiuni de identificare a persoanelor fără adăpost în oraş", au precizat reprezentanţii Primăriei.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter