Actualitate

ACCIDENT grav în Mociu

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit grav în această dimineață în comuna Mociu, în urma neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Un tânăr din comuna Cătina a fost rănit grav în această dimineață pe raza comunei Mociu, după ce, într-o curbă deosebit de  periculoasă, nu a redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, (carosabil umed, ceaţă, vizibilitate sub 50 de m), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tânărului de 22 ani, care a fost transportat de către echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe din       Cluj-Napoca, precum şi avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 23.000 lei. În intervalul orar 08:08-09:15, din cauza accidentului, traficul rutier pe raza comunei Mociu, s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens.


Cu ocazia cercetării locului faptei s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto de 22 ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fiind vinovat de vătămare corporală din culpă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter