Actualitate

Cinci tineri, reţinuţi de poliţiştii clujeni pentru furturi din bancomate: prejudiciul se ridică la 40.000 de lei

Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj, Timiş şi Hunedoara, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. au efectuat, astăzi, percheziţii la locuinţele a cinci persoane din Timişoara, suspectate că ar fi sustras bani din bancomate.

La data de 4 decembrie , poliţiştii  Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Cluj, împreună cu cei de la  I.P.J. Timiş şi I.P.J. Hunedoara,  sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale - I.G.P.R., au efectuat percheziţii la locuinţele a cinci persoane, cu vârste între 23 şi 44 de ani, toate din municipiul Timişoara, suspectate de furt calificat şi distrugere.

„În fapt, cei cinci sunt suspectaţi că, în luna iunie, folosind un card aparţinând unei unităţi bancare, ar fi efectuat mai multe retrageri frauduloase de sume cuprinse între 20 lei și 1.800 de lei, din ATM - uri situate în Sibiu, Mediaş, Turda, Cluj-Napoca, Oradea, Deva, Alba Iulia, Orăştie, Dobra şi Simeria.  Valoarea totală a prejudiciului cauzat se ridică, până în prezent, la aproximativ 40.000 de lei. În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate mai multe mijloace de probă, iar suspecţii depistaţi au fost conduşi la sediul I.P.J. Cluj, pentru audieri şi luarea măsurilor ce se impun”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter