Actualitate

Minus 15 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din țară

Temperaturile au continuat să scadă la Miercurea Ciuc până la minus 15 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură a sezonului la nivel național.

Minus 15 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din țară Minus 15 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din țară

Valoarea de minus 15 grade Celsius a fost consemnată între orele 7.30 și 8.30, după ce toată noaptea temperaturile au fost negative.

Este pentru a patra oară, în ultima săptămână, când la Miercurea Ciuc mercurul coboară în termometre și se înregistrează cea mai scăzută temperatură din țară, scrie Agerpres.


Și în alte localități harghitene a fost foarte frig. La Joseni s-au înregistrat minus 13 grade Celsius, la Toplița au fost minus 12 grade, în vreme ce la Bucin și Odorheiu Secuiesc mercurul termometrelor a arătat minus 9 grade Celsius.

Potrivit prognozelor meteo, temperaturile se vor menține scăzute și la sfârșitul săptămânii este posibil să ningă.


Minima absolută a lunii decembrie la Miercurea Ciuc a fost de minus 33 grade Celsius și s-a înregistrat în anul 1998, în vreme ce maxima absolută s-a consemnat în 1989 când au fost 16,8 grade Celsius.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter