Actualitate

FOTO - Mesaj SFÂȘIETOR, postat pe Facebook de Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, după moartea actorului

Meadow Walker, în vârstă de 16 ani, este sfâșiată de durere după ce a aflat că tatăl ei a murit într-un accident de mașină. Ea a găsit totuși puterea de a posta cateva mesaje pe Facebook în onoarea părintelui său.

”Nu pot să descriu ceea ce simt, însă simt foarte multă durere, sufletul mă doare cumplit. Nu m-am așteptat că va veni o astfel de zi, nu mi-aș fi putut imagina așa ceva. Am vrut să mă trezesc din coșmarul ăsta și să mă întorc la viața mea de dinainte. Steaua mea albastră este în cer. Va avea mereu un loc special în inima mea. Ai făcut istorie! Te iubesc!", a scris Meadow Walker pe contul său de Facebook. 

De asemenea, ea a postat câteva rânduri și depre aminirile pe care le are împreună cu tatăl său și despre tot ce a învățat de la celebrul actor.


”Când am fost mică m-ai învățat să merg, să iubesc și să nu renunț niciodată. Te iubesc dinainte să știu ce înseamnă cu adevărat iubirea. Tu esti eroul meu, tată și vei rămâne mereu în inimile noastre. Amintirile cu tine mă fac să plâng. Ești plecat dintre noi, dar nu vei fi uitat. Odihnește-te în pace tată”, a  mai scris fiica celebrului actor pe contul său de Facebook

Paul Walker a murit într-un accident care a avut loc in Los Angeles, in timp ce era pasager intr-o maşină Porsche, condusă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter