Actualitate

Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie

După o absență de câteva luni, iată că meșteșugarii au ocazia să-și expună din nou produsele tradiționale în cadrul activității inițiate de primăria Turda sub denumirea de Târgul Meșteșugarilor.

Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria municipiului Turda organizează o ediţie specială a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, în data de 1 Decembrie 2013, între orele 12.00 – 17.00, locaţia fiind Parcul Teilor.

La eveniment participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.


Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze interesul dumneavoastră în zi de sărbătoare pentru toţi românii, transmite primarul Tudor Ștefănie.

Târgul meșteșugarilor a fost gustat din plin de public de fiecare dată când a fost organizat, semn că turdenii sunt mare amatori de produse tradiționale, știind să aprecieze mâncărurile naturiste făcute în casă, dar și lucrările de artizanat expuse de comercianți.


 

abonare newsletter