Actualitate

Șoferi beți și fără carnet, “prada” polițiștilor din ultimele 24 de ore

Polițiștii clujeni au prins doi șoferi care nu aveau permis de conducere. În plus, cei doi consumaseră și băuturi alcoolice.

Șoferi beți și fără carnet, “prada” polițiștilor din ultimele 24 de ore Șoferi beți și fără carnet, “prada” polițiștilor din ultimele 24 de ore

Poliţiştii din Huedin au prins în trafic un bărbat de 36 ani, din Suceava, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, la km 518, pe raza localităţii Izvorul Crişului, județul Cluj, având permisul de conducere reţinut, iar dovada înlocuitoare - fără drept de circulaţie.  La solicitarea organelor de poliţie, a refuzat testarea cu apartul etilotest precum şi recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii au început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui auto având permisul de conducere suspendat şi refuzul de a se supune recoltării de probe biologice de sânge”.


Astăzi, polițiștii din Câmpia-Turzii  au depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Călărași, jud. Cluj, în timp ce conducea autoturismul din direcția municipiului Câmpia-Turzii spre localitatea Călărași Gară, având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată din data de 20.02.2013. Bărbatul avea o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

   


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter