Actualitate

Trei clujeni, arestați pentru tentativă de furt și port ilegal de arme albe

Trei bărbați suspecți de tentativă de furt și port ilegal de arme albe, au fost reținuți, pentru 24 de ore, de polițiștii clujeni.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie i-au reţinut, pentru 24 ore, pe B.A. de 22 ani şi B.R. de 19 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă şi tentativă la furt calificat, precum şi pe K.C. de 19 ani suspect de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Potrivit IPJ Cluj, în 25 noiembrie cei trei tineri au fost reţinuţi de către poliţişti, la intersecţia Calea Turzii cu str. Mihai Românul, după ce la vederea echipajului de poliţie aceştia încercaseră să se ascundă.


Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbaților  au fost găsite instrumente care ar fi putut fi folosite la comiterea de furturi din locuinţe.  De asemenea, asupra lui B.A. s-a găsit un cuţit cu lama de 9 cm lungime, iar asupra lui B.R. s-a găsit un briceag cu lama de 8 cm lungime.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, înainte cu puţin timp, aceştia ar fi pătruns într-o locuinţă din zonă şi, fiind surprinşi de proprietarul apartamentului, ar fi fugit către strada pe care au fost depistaţi de poliţişti.


Cei trei tineri, reţinuţi pentru 24 ore, au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

abonare newsletter