monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Sortiment de vin rosé spumant, lansat în onoarea naşterii prinţului George al Marii Britanii

Cântăreţul britanic Cliff Richard a lansat duminică, la Londra, un vin rosé spumant pentru a marca naşterea prinţului George.

Cliff Richard a lansat vinul Congratulations, în cinstea nașterii prințului George. Sursă foto: Dailymail.co.uk

Artistul britanic a dorit să celebreze a 10-a aniversare a podgoriei sale, Adega do Cantor, din Portugalia, dar şi naşterea prinţului George, fiul prinţului William, care a venit pe lume în luna iulie, informează dailymail.co.uk.

Cliff Richard, în vârstă de 73 de ani, a lansat noul sortiment de vin, denumit "Congratulations", în apartamentul prezidenţial Arora din Hotelul Sofitel, la capătul unui terminal din aeroportul Heathrow din Londra. Numele sortimentului de vin rosé coincide cu titlul unei piese celebre ce a fost lansată de artistul britanic în 1968.


O sticlă cu rosé spumant "Congratulations" se vinde cu preţul de 19 lire sterline, iar un pachet special cu trei sticle costă 54 lire sterline.

Recent, Cliff Richard a lansat cel de-al 100-lea album de studio din carieră, intitulat "The Fabulous Rock 'n' Roll Songbook" - la 54 de ani de la materialul său de debut, "Cliff".


Cântăreţul Cliff Richard a dominat, alături de grupul său de backing vocals The Shadows, scena muzicală britanică din era pre-Beatles, în anii 1950 şi începutul anilor '60. Piesele sale s-au aflat în mod constant în fruntea topurilor muzicale din ultimele cinci decenii şi i-au adus starului britanic numeroase premii şi trofee.