Actualitate

Topul celor mai triste filme din istorie

Site-ul britanic FreeDeliveryLand.co.uk a realizat un sondaj în urma căruia a fost stabilit un top care cuprinde cinci filme ce sunt considerate cele mai triste producţii hollywoodiene din toate timpurile.

Potrivit rezultatelor sondajului, realizat de site-ul FreeDeliveryLand.co.uk, cele mai triste cinci filme din istorie sunt:

5. E.T. Extraterestrul/ E.T. the Extra-Terrestrial


4. Calul de luptă/ War Horse

3. Bambi


2. Mizerabilii/ Les Miserables

1. Titanic


Filmul "Titanic", regizat de James Cameron, care a fost lansat în urmă cu 16 ani, s-a situat pe primul loc în topul celor mai triste producţii hollywoodiene din toate timpurile, obţinând 24% din voturi, informează contactmusic.com.

"Deşi nu toată lumea recunoaşte, toţi am plâns la un film, la un moment dat în viaţă. «Titanic» are combinaţia perfectă de factori pentru a fi cel mai trist film preferat de întreaga lume. Are intrigă, îndrăgostiţi condamnaţi şi muzică extrem de emoţionantă", a spus un purtător de cuvânt al site-ului care a realizat sondajul.


"Titanic" se situează pe locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 1,84 miliarde de dolari.

Etichete: sondaj hollywood
Ultimele Stiri
abonare newsletter