monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bazar de Crăciun, sâmbătă la Liceul Waldorf

Bazar de Crăciun, sâmbătă la Liceul Waldorf

Liceul Waldorf din Cluj Napoca organizează sâmbătă, 23 noiembrie 2013, Bazarul tradițional de Crăciun.

Bazarul este dedicat celor care își doresc să pună sub brad cadouri originale, evitând aglomerația marilor magazine și a produselor de serie. Veți putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii și decorațiuni, create cu suflet de micii artiști. Aceștia au lucrat cot la cot cu părinții și dascălii pentru a confecționa diverse ornamente de Crăciun, pe care le vor vinde în cadrul unui Bazar cu totul special. Alături de ei se vor regasi comercianți cu produse originale hand-made din materiale naturale.

Globurile, ornamentele de Crăciun sau felicitările sunt doar o parte din ceea ce puteți găsi la Bazar. Elevii Liceului Waldorf le-au pregătit clujenilor şi tuturor celor care vor să le treacă pragul, un loc în care să-i apropie pe vizitatori de tradițiile specifice sărbătorii Naşterii Domnului. Bazarul, care este deschis cu începere de la ora 15.00, la Liceul Waldorf aflat pe strada Sergiu Celibidache, nr 8-12, îi mai îmbie pe vizitatori cu dulciuri, bunătăți din “cămara bunicii”, gustări delicioase, dar îi invită și să confecționeze lumânări sau coronițe festive pentru masa de Crăciun.


Copiii se vor putea bucura și de piese de teatru de păpuși atât în limba română, cât și în limba maghiară, vor avea posibilitatea să  participe la ateliere de creație, la tombole şi jocuri special organizate pentru ei, iar părinții pot savura o cafea bună sau un ceai fierbinte în compania muzicii live. Intrarea la bazar este gratuită.

Etichete: targ de craciun