Actualitate

INCREDIBIL: Șofer beat la volan, prins de două ori de polițiști în aceeași zi!

Polițiștii din Dej l-au prins ieri seara în trafic pe un bărbat în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. După trei ore, bărbatul a fost prins din nou în trafic.

Șofer beat la volan, prins de două ori de polițiști în trafic Șofer beat la volan, prins de două ori de polițiști în trafic

Un bărbat de 41 ani din Cerneşti, judeţul Maramureş, a fost prins de polițiștii dejeni în timp ce conducea un autovehicul pe str. Dealul Rozelor din municipiul Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere de către polițiști pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Trei ore mai târziu, acelaşi bărbat a fost depistat din în trafic de către poliţişti în timp ce conducea autovehiculul pe aceiași stradă din Dej. De această dată alcoolemia bărbatului mai scăzuse puțin: 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă nu avea permis de la infracțiunea precedentă. Bărbatul este cercetat acum de polițiști și pentru conducere fără permis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter