Actualitate

Twitter lansează o nouă setare

Platforma de microblogging Twitter a anunţat, marţi, lansarea unei noi setări care le va oferi utilizatorilor posibilitatea să ordoneze mesajele în liste personalizate în funcţie de anumite subiecte de interes.

Aceste liste personalizate vor afişa tweet-urile într-o ordine aleatorie - mesajele nefiind aranjate după criteriul cronologic cum se întâmplă în mod normal pe Twitter, potrivit Mediafax.

"Vom introduce aceste liste personalizate pentru a le permite utilizatorilor un control mai mare cu privire la modul în care tweet-urile sunt organizate şi distribuite pe platforma Twitter", au anunţat reprezentanţii companiei.


Potrivit acestora, atunci când un eveniment sau un subiect va fi foarte comentat pe Twitter, utilizatorii platformei vor avea posibilitatea să creeze o astfel de listă, care va scoate în evidenţă mesajele cele mai importante şi relevante.

Persoana care va realiza o listă personalizată va putea să aleagă tweet-urile relevante pe o anumită temă, în mod manual sau prin intermediul Application Programming Interface (API). De asemenea, mesajele de pe o astfel de listă vor putea fi distribuite şi către alţi utilizatori care au ca punct de interes temele de discuţie din lista respectivă.


Noua setare va fi implementată "în următoarele zile", urmând să fie disponibilă tuturor utilizatorilor aplicaţiei TweetDeck.

 

Etichete: twitter
Ultimele Stiri
abonare newsletter