Actualitate

5.000 de păpuși cu chipul prințului George vor fi scoase la vânzare pentru Crăciun

Micul prinț George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, va debarca în curând în 5.000 de gospodării. O firmă de jucării germană a creat o păpușă cu chipul prințului, anunță The Telegraph.

Pentru ca păpușa să își păstreze caracterul deosebit, vor fi fabricate doar 5.000 de exemplare, care vor fi vândute în Marea Britanie în perioada sărbătorilor de iarnă.

O păpușă va costa 57 de euro și, cum creatorii ei nu fac lucrurile pe jumătate, ea plânge, gângurește, își schimbă expresia feței și adoarme dacă i se cântă cântece de leagăn. Păpușa de 46 cm este îmbrăcată cu un costumaș pe care este desenat steagul britanic în formă de inimă. Se livrează și cu o mică tetină (în cazul în care nu se oprește din plâns).


„George este un bebeluș foarte prietenos, dar are uneori și stări mai puțin bune. Dacă îl deranjează un zgomot, începe să plângă și poate face urât dacă nu se simte bine. Nu vă îngrijorați însă, îl bateți puțin pe spate și George își revine”, precizează lanțul de magazine The Entertainer, unde se va vinde păpușa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter