Actualitate

Accident rutier cu trei victime pe strada Tache Ionescu din Cluj-Napoca

Un accident rutier în care sunt implicate cinci autoturisme și trei victime a avut loc în urmă cu câteva minute la intersecția dintre străzile Tache Ionescu și Septimiu Albini din Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, una dintre victime a fost încarcerată însă s-a reusit descarcerarea acesteia după care a fost preluată de SMURD.

”În accident au fost implicate mai multe mașini dintre care una a fost răsturnată. În mașina răsturantă erau trei persoane dintre care una într-o stare mai gravă, fiind încarcerată, însă s-a reușit descarcerarea ei, după care a fost preluată de SMURD. Celelalte două persoane au fost și ele preluate de Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Cluj și sunt în afara oricărui pericol”, a declarat pentru Monitorulcj.ro plutonierul major Toma din cadrul ISU Cluj.


Potrivit primelor informații oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Cluj, accidentul a fost produs de un autoturism care nu a respectat semnificația semnului ”cedează trecerea” și a lovit două mașini care circulau regulamentar.

”Șoferul unui autoturism care se deplasa pe strada Tache Ionescu dinspre strada Constantin Brâncuși spre strada Liviu Rebreanu, la intersecția cu strada Septimiu Albini nu a respectat semnificația semnului ”cedează trecerea” și a intrat în intersecție fără să acorde prioritate lovind astfel două autoturisme care circulau regulamentar, unul dintre ele dinspre strada Nicolae Titulescu spre strada Albac și celălalt dinspre strada Albac spre strada Nicolae Titulescu. În urma impactului una dintre mașinile care circulau regulamentar s-a răsturnat și a avariat încă două autoturisme parcate pe marginea șoselei. O personă, care se afla în mașina răsturnată, a fost rănită”, a declarat pentru Monitorulcj.ro un reprezentant al IPJ Cluj.

abonare newsletter