Actualitate

VIDEO: Descoperire macabră la subsolul unui bloc aflat în construcţie la Dej

Cadavrul mumificat al unui bărbat a fost descoperit marţi în subsolul unui bloc de pe strada Crângului din Dej, judeţul Cluj. Blocul se află în construcţie încă de pe vremea comunismului.

Descoperirea a fost făcută de polițiștii din Dej, în timp ce căutau un bărbat de 53 de ani, dat dispărut acum trei luni, domiciliat în Gârboul Dejului.

Când au coborât în subsolul clădirii, într-una dintre încăperi au găsit lipit de o saltea, cadavrul mumificat. O parte a cadavrului a fost mâncat de șobolani. La locului evenimentului s-au deplasat în scurt timp mai multe echipaje de poliție și de criminaliști, dar și reprezentanți ai Institului de Medicină Legală din Cluj-Napoca, scrie dejeanul.ro.


Împreună, au efectuat cercetări și au căutat indicii care îi pot duce la aflarea condițiilor în care a murit bărbatul, dar și la identificarea acestuia. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Dej pentru efectuarea necropsiei.

La morgă, polițiștii au găsit într-unul dintre buzunarele de la haina bărbatului actul de identitate al acestuia. Se pare că este persoana dispărută acum 3 luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter