Actualitate

Colegiul George Coşbuc şi Liceul de Muzică, reabilitate termic cu bani din Elveţia

Lucrările pentru reabilitarea termică a Colegiului Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca şi a Liceului de Muzică Sigismund Toduţă Cluj-Napoca vor fi realizate cu fonduri elveţiene. Documentaţia tehnică pentru lucrări a fost estimată la peste 97.700 lei.

Primăria Cluj-Napoca a publicat pe site-ul instituţiei anunţul pentru achiziţia publică directă în ceea ce priveşte expertiza şi proiectarea pentru reabilitarea termică a Colegiului Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca şi a Liceului de Muzică Sigismund Toduţă Cluj-Napoca.
Potrivit caietului de sarcini, se are în vedere reducerea consumului de energie, a montării în sălile de clasă a unui sistem mecanic controlat de ventilaţie cu recuperare de căldură, dar şi construirea unei instalaţii de încălzire având ca sursă de combustibil biomasa sau energia geotermală. În urma reabilitării termice a celor două imobile, se vor reduce pierderile de căldură şi costurile pentru căldură şi apă caldă. Colegiul George Coşbuc dispune în prezent de o centrală termică racordată la reţeaua de gaze.
Vor avea loc lucrări pentru reabilitarea termică a faţadelor, la acoperiş şi va fi înlocuită tâmplăria exterioară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter