Actualitate

Strada Tulcea, în beznă de trei săptămâni. VEZI care este motivul

Clujenii care locuiesc pe strada Tulcea reclamă faptul că în zona blocurilor de la numerele 26 şi 28 nu mai există iluminat public de trei săptămâni. Potrivit semnatarilor sesizării, pe strada respectivă au avut loc mai multe spargeri de locuinţe.

Locuitorii de pe strada Tulcea îi solicită primarului Emil Boc să rezolve problema lipsei iluminatului public din zonă. Oamenii sunt nemulţumiţi că deşi primarul le-a promis că va găsi o soluţie, nici până acum situaţia nu s-a remediat. "Este a treia săptămână, de când blocurile din Tulcea 26 şi 28 sunt condamnate să stea pe întuneric. Am sunat de mai multe ori la Deranjamente Electrica, fără a se mişca ceva. Dacă nici dvs. nu puteţi face ceva pentru noi, vă rog să ne comunicaţi cui să ne adresăm, având în vedere că iluminatul public este plătit de Primărie şi se află pe domeniul public. Zona noastră este una cu un grad ridicat de infracţionalitate, fiind mai multe spargeri de proprietăţi", scrie Adrian Bota, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Tulcea nr.28, pe un site de sesizări la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Rerezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei precizează că iluminatul public de pe strada Tulcea nu a funcţionat din cauza unor lucrări efectuate de către firma E.ON Gaz, în urma cărora a fost afectată reţeaua de alimentare. "Se va încerca remedierea reţelei de iluminat cât mai urgent", susţin reprezentanţii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter