Actualitate

Maraton de filme horror, joi noapte la Cinema Victoria

Week-endul începe mai repede săptămâna aceasta la Cinema Victoria, care propune o noapte dedicată amatorilor de filme „de groază”: „Halloween powered by Full Moon Horror and Fantasy Film Festival”.

Maraton de filme horror, joi noapte la Cinema Victoria Maraton de filme horror, joi noapte la Cinema Victoria

În noaptea de joi spre vineri, de la ora 22.00, vor fi proiectate unele dintre peliculele cele mai apreciate de public la cea de-a doua ediție a Festivalului de Film Horor și Fantastic „Luna Plină” de la Biertan.

Programul începe la zece seara, cu „Stitches”, producție irlandeză din 2012, în regia lui Conor McMahon. Îi urmează, aproape de miezul nopții (de la 23.45), producția americană „The Lords of Salem”, în regia lui Rob Zombie. Noaptea continuă cu „Cockneys vs Zombies” (ora1.45), film britanic, realizat în 2012 de Matthias Hoene, și se încheie cu proiecția „Come Out and Play” – „Jocuri de copii”, film mexican realizat anul trecut de Makinov. 


Iubitorii genului „horror” pot viziona un film la alegere (bilete la 10 lei – preț întreg, respectiv 7 lei – preț redus pentru elevi, studenți și seniori) sau pot alege abonamentele pentru două intrări (la prețul de 12 lei), iar cei mai pasionați au posibilitatea de a vedea toate cele patru proiecții printr-un abonament de 20 de lei.

abonare newsletter