Actualitate

FOTO - Lacul 3 din Gheorgheni, o baltă de cartier

La câteva sute de metri de recent amenajatul Iulius Parc din Gheorgheni se află Lacul 3 care este murdar, plin de PET-uri, alge şi iarbă înaltă de peste un metru.

Malurile sunt neamenajate, iar PET-urile plutesc acoperite de alge. Din loc în loc pescarii şi-au amenajat cum au putut câte un loc pentru pescuit. Problema Lacului 3 Gheorgheni lăsat în voia sorţii a fost semnalată de PNL Cluj-Napoca, iar reprezentanţii partidului îi solicită primarului Emil Boc să ia măsuri pentru rezolvarea acestei probleme.

“Primarul Emil Boc s-a înghesuit mândru la poza de inagurare a investiţiei realizate din fonduri private, dar a uitat că la doar câteva sute de metri distanţă, un lac aflat în proprietatea primăriei stă nefolosit. De Lacul 3 Gheorghieni nu vorbeşte mai nimeni. Poate doar pescarii pensionari care obişnuiesc să-şi petreacă ore lungi pe marginea lacului în aşteptarea unei capturi spectaculoase”, au declarat reprezentanţii PNL Cluj-Napoca.


Potrivit acestora, Lacul 3 a fost dat în folosinţă Asociaţiei Judeţene a Pescarilor Sportivi Cluj, şi deşi are un potenţial deosebit, nu este în atenţia Primăriei şi nu face parte din nicio strategie urbanistică.

Până când şi acest lac va fi amenajat, Lacul 3 Gheorgheni rămâne doar un ochi de apă ascuns după garajele de pe strada Tulcea. Reprezentanţii PNL Cluj-Napoca sugerează că acest lac ar trebui inclus în strategia de dezvoltare urbanistică a zonei şi amenajarea acestui lac chiar dacă nu e “la stradă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter