Actualitate

Tânără de 24 de ani, accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O tânără de 24 de ani a fost accidentată mortal de o maşină luni noapte în timp ce traversa pe trecerea de pietoni b-dul Iuliu Maniu, la intersecţia cu Vasile Milea (zona Apaca), a declarat marţi, pentru Agerpres, Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Codău a spus că şoferul, în vârstă de 22 de ani, de origine irakiană, circula cu o maşină ce avea numere de Bulgaria şi a fugit de la locul accidentului, dar ulterior a fost depistat de poliţişti.

"O tânără de 24 de ani a traversat pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită de un şofer care a trecut pe roşu şi avea viteză mare. A lovit-o în plin şi a omorât-o. Şoferul a fugit cu maşina, a schimbat numerele la maşină, pentru că avea numere de Bulgaria şi a pus unele româneşti şi ulterior a apelat la un prieten să se ascundă cu maşina într-o curte, în comuna Chiajna. Între timp, el a fugit în comuna Domneşti, la alt prieten, să se ascundă", a explicat Codău.
Potrivit acestuia, poliţiştii au găsit maşina şoferului în jurul orei 1,00.
Poliţiştii rutieri au depistat că cetăţeanul de origine irakiană are forme legale în România, având domiciliul în Bucureşti. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter