Actualitate

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida: Sunt implicate două TIR-uri şi două autoturisme

Cel puţin două persoane au fost rănite, luni după amiaza, într-un accident rutier care a avut loc pe centura Vâlcele-Apahida. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj în accident au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, cel puţin un autoturism a intrat sub roţile unui TIR.

“Am intervenit cu o autospecială de descarcerare. Colegii prezenţi la faţa locului ne-au transmis că în urma accidentului o victimă este încarcerată, dar că există cel puţin două victime. Din primele informaţii, un autoturism Volkswagen a intrat sub un TIR”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în accident au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme.

"Poliţia a fost sesizată de producerea accidentului la ora 16.25 pe centura Vâlcele-Apahida, kilometrul 4 + 900. Din primele informaţii, în accident au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme. Toate se deplasau în acceaşi direcţie, dinspre Vâlcele spre Apahida. Deocamdată nu se ştie cauza producerii accidentului. De asemenea, nu se ştie până la această oră de starea victimelor. Nu sunt persoane decedate", a precizat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter