Actualitate

O bunică şi cei doi nepoţi ai săi, loviţi pe o trecere de pietoni

O bunică şi cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de patru şi respectiv şapte ani, au ajuns la spital, luni, după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau Bulevardul Kiseleff din Capitală pe o trecere de pietoni, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

O bunică şi cei doi nepoţi ai săi, loviţi pe o trecere de pietoni. Sursa foto jurnalul.ro O bunică şi cei doi nepoţi ai săi, loviţi pe o trecere de pietoni. Sursa foto jurnalul.ro

Potrivit oficialului Brigăzii Rutiere a Capitalei, femeia în vârstă a traversat bulevardul, în jurul orei 12.40, împreună cu nepoţii săi, pe o trecere de pietoni. Şoferul unui autoturism Volkswagen a oprit pentru a da prioritate celor trei, moment în care maşina acestuia a fost izbită violent din spare de un automobil Mercedes. În urma impactului, Volkswagen-ul a fost împins spre femeie şi copii, toţi trei fiind răniţi.

"Atât bunica, cît şi nepoţii ei au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate", a declarat Andrei Codău.


Oficialul Brigăzii Rutiere a menţionat că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta continuă pentru a se stabili inclusiv dacă nu cumva bătrâna a traversat pe roşu.

abonare newsletter