Actualitate

Un bărbat din Zalău, arestat preventiv după ce a încercat să spargă un apartament din centrul Clujului

Un bărbat de 53 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tentativă la furt calificat după ce a încercat să pătrundă prin efracție într-un apartament din centrul municipiului Cluj-Napoca.

sursa foto: cugetliber.ro sursa foto: cugetliber.ro

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în data de 26 octombrie, în jurul orei 16.30, un bărbat de 53 de ani din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, ar fi încercat să pătrundă prin efracţie într-un apartament situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti, asupra suspectului s-au găsit obiecte care sunt interzise a fi purtate în locurile publice. În urma probatoriului administrat, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă”, spun reprezentanții IPJ Cluj.


Pe numele bărbatului instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi port, fãrã drept, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire.

abonare newsletter